Wij zijn sociaal!

Volg ons op InstagramFacebook of LinkedIn. Of laat de algoritmes achterwege en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Hallo!

Je staat op het punt om je organisatie kandidaat te stellen voor onze Knal-a-thon. Super!

De Knal-a-thon is een event waarbij het 4-koppige ontwerpteam van Buro Knal een hele dag met jullie communicatievraagstuk aan de slag gaat. Gratis en voor niks.

Waarom? Omdat we impact maken hoog in ons Buro Knal vaandel dragen en dit als een kans zien om de impact die jouw organisatie wil maken mee te verhogen. Kleine golfjes maken grote golven

De timing

  • Je kan je kandidaat stellen t.e.m. 31 juli, dan sluiten we dit formulier af.
  • In de maand augustus nemen we alle kandidaturen door en voor 31 augustus nemen we persoonlijk contact op met de winnaar.
  • Alle niet geselecteerde kandidaten worden via e-mail op de hoogte gebracht.
  • Voor we aan de slag gaan, houden we een (online) kennismakingsgesprek om jullie vraag te definiëren. We gaan immers maar 1 dag voor jullie aan de slag, dus is het extra belangrijk om jullie nood goed te begrijpen.
  • De knal-a-thon zal plaats vinden in de periode september/oktober. Hou hier rekening mee als je bijv. een campagne voor een bepaald event in gedachten had.
  • Na onze knal-a-thon dag presenteren we je het ontworpen materiaal. We beloven dat je van ons iets krijgt waar je zo mee aan de slag kan gaan. #PinkyPromise. Wil je nadien toch nog aanpassingen of extra’s, dan is dat niet inbegrepen in dit aanbod.

Criteria

Lees je onze criteria even na en vink je aan wat klopt? Indien niet aangevinkt en dus niet kloppend voor jou, kan je het formulier niet versturen. 

Gegevens

 

Omschrijf hier kort wat jouw organisatie doet en voor wie.

 

Wij willen graag hulp bij:

 

Waarom zouden we voor jouw organisatie moeten kiezen? Wat is jullie grootste uitdaging waarbij onze Knal-a-thon een stap vooruit zou kunnen zijn? 

Getriggerd om samen te werken?
Vraag een kennismaking aan via

0499 32 68 55 (Anneleen)
0485 46 12 64 (Sofie)

Wij zijn sociaal!

Volg ons via Facebook, Instagram. Of laat de algoritmes achterwege, schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en krijg onze schrijfsels rechtstreeks in je inbox.