Wij zijn sociaal!

Volg ons op InstagramFacebook of LinkedIn. Of laat de algoritmes achterwege en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Mogen we in jouw mailbox knallen?

Een blik achter de schermen, een preview van enkele projecten... Zo blijf je op de hoogte. Voorbeeldje zien? Klik hier. Vind je het uiteindelijk toch niet zo interessant, dan schrijf je je toch gewoon weer uit. Even goeie vrienden!

09.07.2022 - Hoe zit het met uw knaldrang?

Buro Knal, dat is Atelier per Twee, maar dan straffer. En dat menen we ook. Wij zijn nog steeds Anneleen & Sofie, maar dan dus… straffer! Ja, wij durven dat van onszelf zeggen, want sinds de oprichting van Atelier per Twee zijn er 10 jaar verstreken en hebben we logo’s, huisstijlen, brochures, websites, … ontworpen voor meer dan 285 klanten. En dat is niet niks.

Hoog tijd dus om al die expertise nog meer in te zetten voor jouw communicatie en dat doen we niet meer alleen: We schaarden een collectief van experten achter ons en Buro Knal zag het levenslicht!

  • Nood aan een resultaatgerichte communicatie- en marketingstrategie? Kristien is your woman!
  • Eerder iemand nodig die jouw zoektocht naar de juiste communicatie in goede banen leidt? Brainstorm- en procesbegeleider Geertrui staat voor je klaar.
  • Na je volledige (re)branding nood aan grafische opvolging? Joke en Robin zorgen ervoor dat alle afgeleiden in jouw huisstijl ontwikkeld worden.
  • Foto’s nodig voor je website, brochure of sociale media? Onze huisfotograaf Nena heeft dat in een wip geklikt!
  • Heldere en klantgericht copy nodig voor je brochure of eerder SEO-friendly teksten voor je website? Allemaal een kolfje naar de hand van Delphine.

Zo zetten we ons collectief afgelopen maanden aan het werk voor Impact Factory, een creatieve broedplaats voor circulair ondernemerschap en circulaire initiatieven in Mechelen.

De campagne is nog in volle opbouw, maar de meerwaarde die Buro Knal voor hen kon bieden, kan je hier lezen.

Mogen wij onze troepen ook eens loslaten op jouw communicatie? Stuur ons zeker een mailtje! We zijn momenteel onze planning voor de zomer en het najaar aan ‘t opmaken, dus wacht niet te lang.

hallo@buroknal.be
0499 32 68 55 (Anneleen)
0485 46 12 64 (Sofie)

Wij zijn sociaal!

Volg ons via Facebook, Instagram. Of laat de algoritmes achterwege, schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en krijg onze schrijfsels rechtstreeks in je inbox.