Wij zijn sociaal!

Volg ons op InstagramFacebook of LinkedIn. Of laat de algoritmes achterwege en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Impact Factory

Stad Mechelen + Switchrs

Impact Factory is een creatieve broedplaats voor circulair ondernemerschap en circulaire initiatieven in Mechelen. Buro Knal gaf vorm aan hun volledige huisstijl.

Voor het logo lieten we ons inspireren door de vorm van het gebouw. De verschillende patronen en kleuren representeren de veelheid aan mogelijkheden binnen de werking van Impact Factory.

Het logo werd verder uitgebreid met verschillende iconen die gebruikt kunnen worden op de verschillende communicatiekanalen.

In de brandkit zit de volledige huisstijl vervat. We lijsten alle gebruikte kleuren, lettertypes, logo’s, iconen enz op in één handig overzicht. Dit vormt de leidraad voor al wat volgt. 

Om ook hun sociale media in de juiste branding te kunnen zetten, ontwikkelden we enkele Canva templates. Dit mag je zien als bibliotheek van allerlei beeldelementen waarmee ze zelf kunnen puzzelen. De templates komen met een korte videotutorial zodat ze vlot aan de slag konden. Handig ook als er nieuwe werknemers bij komen… 

De website is nog in opbouw. De klantgerichte structuur hebben we reeds samen met Impact Factory bepaald in een brainstorm. In een volgende stap passen we het webdesign toe op de wireframe en in de zomer gaat de website in development. To be continued… 

Ontdek ook deze knallers

  • Bib Sint-Gillis: 10 multi-inzetbare iconen
  • Stadskriebels: een vrolijk campagnebeeld om iedereen aan het sporten te krijgen in Brussel
  • Amai!: bouw je eigen slim systeem met dit bordspel

 

Getriggerd om samen te werken?
Vraag een kennismaking aan via

0499 32 68 55 (Anneleen)
0485 46 12 64 (Sofie)

Wij zijn sociaal!

Volg ons via Facebook, Instagram. Of laat de algoritmes achterwege, schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en krijg onze schrijfsels rechtstreeks in je inbox.