Wij zijn sociaal!

Volg ons op InstagramFacebook of LinkedIn. Of laat de algoritmes achterwege en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Een stadskaart met alle leuke lokale shoppingadresjes

Cypres, in opdracht van Visit Leuven

Visit Leuven informeert en inspireert de Leuvense toerist. Of dat nu voor een dagje is of langer, bij Visit Leuven kom je te weten wat er te beleuven valt! Een hippe stadskaart die de lokale handelaar in de kijker zet, mocht dan ook niet ontbreken.

Cypres is een onafhankelijk communicatiebureau uit Leuven, gespecialiseerd in design en content. Ze verzorgen de communicatie voor Visit Leuven en vroegen ons -in samenspraak met Visit Leuven- om het ontwerp van de stadskaart te verzorgen.

We werkten verder op de bestaande huisstijl van Stad Leuven die veel mogelijkheden biedt en waar wij met de toffe kleuren en patronen wel weg mee konden.

De stadskaart mocht meer zijn dan enkel een kaart met plaatsaanduidingen. De lokale handelaars mochten met voldoende tekst en uitleg in de spotlights gezet worden.

Daarom kozen we voor een A6 brochure met in de centerfold de stadskaart.

Daardoor hadden we nog voldoende plek om bij elke winkel nog wat extra info mee te geven.

De winkels werden opgedeeld in 4 thema’s en elke thema kreeg een bijhorende kleur die werd doorgetrokken in de schutbladen, de randen van de pagina’s en in de locatiepins op de kaart.

Voor elk thema ontwikkelden we een ook een bijhorend icoon die aansluit bij de bestaande huisstijl, maar toch uniek is voor de shoppingkaart.

Ze vormen een mooie aanvulling op de tekst, de foto’s en de patronen.

Bekijk de volledige brochure via deze link.

Ontdek ook deze projecten

 

Getriggerd om samen te werken?
Vraag een kennismaking aan via

0499 32 68 55 (Anneleen)
0485 46 12 64 (Sofie)

Wij zijn sociaal!

Volg ons via Facebook, Instagram. Of laat de algoritmes achterwege, schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en krijg onze schrijfsels rechtstreeks in je inbox.