Wij zijn sociaal!

Volg ons op InstagramFacebook of LinkedIn. Of laat de algoritmes achterwege en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Riso print vol uitbundigheid

Studio Boekenberg / Buro Knal

Vorig jaar kwam Nina van Studio Boekenberg bij ons aankloppen met de vraag of we een ontwerp wilden maken voor haar kalender. Haar idee was dat elke maand een illustratie zou krijgen van een andere ontwerper. We werken al langer met haar samen om al onze riso ontwerpen te printen, dus we moesten hier geen twee keer over nadenken. 

De opdrachtomschrijving van Nina was heel vrij: ‘Het thema is MAXI. Vrolijkheid, uitbundigheid, het tegenovergestelde van minimalistisch of braaf. Het idee is om een geheel te creëren met vrolijke beelden waarbij spel een belangrijke rol speelt. Verder mag je het concept naar eigen goesting invullen.’

We kozen ervoor om een ontwerp te maken voor de maand juni. Anneleen ontwierp een naakte vrouw die speels en zonder enige schroom de golven trotseert onder de brandende middagzon, helemaal geïnspireerd op de uitgelatenheid die je voelt bij het begin van de zomer. 

Later maakten we er een print van als cadeau voor onze medewerken en trouwe supporters. Deze pimpten we met een toepasselijke quote van Katharine Hepburn.

Ontdek ook deze Canva-knallers

 

Getriggerd om samen te werken?
Vraag een kennismaking aan via

0499 32 68 55 (Anneleen)
0485 46 12 64 (Sofie)

Wij zijn sociaal!

Volg ons via Facebook, Instagram. Of laat de algoritmes achterwege, schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en krijg onze schrijfsels rechtstreeks in je inbox.